Із Всеукраїнським Днем Психолога!

Із Всеукраїнським Днем Психолога!

  Робота психолога дуже тонка і багатогранна, вона вимагає великої віддачі і повного спокою власної душі! Фахівці-психологи широко затребувані у суспільстві: вони працюють у сфері освіти, в медицині, в рекламі та ін. Саме психологи у своїй справі допомагають людям упоратися із життєвими негараздами, подолати стреси й депресії,  допомагають позбутися страхів і паніки, які часто виникають у людей у наш непростий час, відкривають і показують їм ті ресурси, які ще є в запасі.

    

  Шановні психологи, викладачі! Прийміть найщиріші вітання в цей святковий день. Бажаємо вам гармонії, натхнення і задоволення від роботи! Нехай ваші професійні навички та знання, ваше щире і добре ставлення до людей зроблять життя кращим і щасливішим! Нехай доброта і багатогранний досвід допомагають вам знаходити вихід із різноманітних життєвих ситуацій і «лікують» душу інших людей.
  Зичимо творчих успіхів, невичерпної енергії і наснаги в усіх ваших добрих справах, сміливих планах та сподіваннях. Нехай ваша праця приносить не лише професійний досвід, але й задоволення, а у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, у справах – мудрість та виваженість.
  Від усієї душі бажаємо вам вірити в краще майбуття і вирішувати всі питання із натхненням! Здоров’я усім, професійного росту, довгих і щасливих років життя без депресії і поганого настрою, але із морем удачі, любові і благополуччя!
   Нехай у це свято нас усіх об’єднає ця прекрасна і така потрібна на сьогоднішній день наука! 

                                                   Кафедра загальної та практичної психології

Про автора

Чайковська Оксана editor