Звітна конференція за підсумками проходження практики

Звітна конференція за підсумками проходження практики

  03 листопада 2021 р. на платформі Google Meet відбулася конференція із захисту практики здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 053 «Психологія» (Ps1-B18) групи.
  З 27.09.2021 до 22.10.2021 р. студенти 45 групи перебували на виробничій психологічній практиці, яка тривала 4 тижні. Основною її метою стало формування у студентів навичок роботи з психологічною проблемою, а також виконання консультативної, просвітницької та психопрофілактичної діяльності. Студенти знайомились з особливостями організації психологічної роботи у базових закладах, зокрема, ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 ім. Т.Г. Шевченка, НВК №3 у складі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та ліцею, ЗОШ І-ІІІ ступенів №7, 8, 15, 16. Важливим аспектом роботи стало ознайомлення з інноваційними методами роботи психологів, виконання індивідуальних навчально-дослідницьких завдань та самостійне проведення психологічних занять у межах роботи над індивідуальною психологічною проблемою.
  Високу активність під час практики виявили студенти Гетіна Вікторія, Дрегуш Юлія, Передрій Олена, Черська Діана, Гульман Діана, Шупарська Анастасія та Починок Сніжана, що стало підставою для високої оцінки результатів їх роботи.

 

Про автора

Чайковська Оксана editor