Участь випускників-психологів в обговоренні ОПП

Участь випускників-психологів в обговоренні ОПП

 03 листопада 2023 року у Центрі надання психологічної допомоги дітям дошкільного віку відбулася зустріч випускників спеціальності 053 «Психологія» та членів проєктної групи ОПП «Психологія» з метою обговорення та оновлення ОПП «Психологія» першого та другого рівнів вищої освіти.


 У зустрічі взяли участь випускники спеціальності «Психологія» Єлизавета Посна і Тетяна Соловей, які працюють за фахом, надають психологічну допомогу дітям різного віку, військовослужбовцям і членам їхніх родин, сімейним парам, дітям з особливими потребами тощо.
 Випускниками Посною Є., Соловей Т. проаналізовано та обговорено освітньо-професійні програми спеціальності 053 «Психологія» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти з урахуванням актуальних вимог часу.
 Основні пропозиції випускників-психологів полягають в оновленні назв і програм практики здобувачів вищої освіти 4 курсу, підготовці освітньої компоненти «Методика психологічної роботи з дітьми з особливими освітніми потребами» для психологічного супроводу інклюзивного навчання та особистісного розвитку різних категорій школярів і дошкільників.

 

Про автора

Чайковська Оксана editor