Заходи до Всеукраїнського дня психолога в Університеті Огієнка

Заходи до Всеукраїнського дня психолога в Університеті Огієнка

 23 квітня 2024 року відбулися заходи до Всеукраїнського дня психолога.
 Із вітаннями до учасників свята виступили заступник декана з наукової роботи та міжнародних зв’язків факультету спеціальної освіти, психології і соціальної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент Докучина Т.О., завідувач кафедри загальної та практичної психології, доктор психологічних наук, професор Онуфрієва Л.А., завідувач кафедри педагогічної та вікової психології Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, кандидат психологічних наук, доцент Диса О.В., волонтер і керівник ГО «Добродій» Антонюк І.І.


 Учасники заходів до дня психолога долучилися до майстер-класів, взяли участь у психологічному квесті.
 Силами здобувачів вищої освіти спеціальності 053 «Психологія» і викладачів кафедри загальної та практичної психології було проведено Благодійний ярмарок. Спільними зусиллями вдалося зібрати 5000 грн., які передали керівнику ГО «Добродій» Антонюку Івану Івановичу для підготовки до поїздки до наших захисників.  

 Висловлюємо щиру подяку усім, хто долучився до заходу: представникам Комунальної установи Дунаєвецької міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників», психологам, випускникам спеціальності 053 «Психологія», колегам, здобувачам вищої освіти спеціальності 053 «Психологія».
Окремо висловлюємо подяку ТОВ «Український кристал» та керівнику Юр’євій Оксані Борисівні за надання спонсорської допомоги у вигляді солодких виробів для Благодійного ярмарку.

Про автора

Чайковська Оксана editor