Настановна конференція з виробничої переддипломної практики

Настановна конференція з виробничої переддипломної практики

  25 квітня 2024 року відбулася настановна конференція з питань організації та проходження виробничої переддипломної практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 053 Психологія. Термін проходження практики – з 29.04.2024 по 24.05.2024 р.


 У настановній конференції взяли участь здобувачі вищої освіти Ps1-B20 групи, завідувач кафедри загальної та практичної психології, доктор психологічних наук, професор Онуфрієва Л.А., доктор психологічних наук, доцент кафедри загальної та практичної психології Гончарук Н.М., кандидат психологічних наук, доцент кафедри загальної та практичної психології Чайковська О.М. та провідний фахівець навчального відділу Кукул В.О.
  Здобувачі вищої освіти ознайомились з основними аспектами організації та проходження виробничої переддипломної практики, зокрема, з метою, завданнями, етапами, видами діяльності і переліком необхідної документації.
 Особлива увага на конференції була приділена обговоренню техніки безпеки студентів під час проходження виробничої переддипломної практики.

Про автора

Чайковська Оксана editor