Бінарне заняття з фахівцями Кам’янець-Подільського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Бінарне заняття з фахівцями Кам’янець-Подільського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

 Сучасні тенденції у вищій освіті вимагають постійного пошуку інноваційних методів роботи. Особливо важливим цей пошук є в контексті викладання психологічних фахових дисциплін, коли важливим стає не лише засвоєння класичних психологічних теорій, а й інноваційних форм психологічної роботи. Однією з таких форм є бінарне заняття. Його мета полягає у створенні умов для практичного використання здобутих професійних компетентностей.


 У зв’язку з цим, 8 листопада 2022 року  на кафедрі загальної та практичної психології було реалізовано цю форму заняття у межах проведення дисципліни «Тренінг соціально-психологічної адаптації» (1-ий рік навчання першого (бакалаврського) рівня освіти). Бінарне лабораторне заняття було проведено доктором психологічних наук Гончарук Наталією Миколаївною та фахівцями з соціальної роботи Лабатим Давидом Ігоровичем, Майоровою Аліною Володимирівною, які працюють з проблемами соціально-психологічної адаптації у межах Кам’янець-Подільського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
 Фахівцями було надано інформацію про особливості роботи з проблемами соціально-психологічної адаптації у Центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також здійснено моніторинг технологій формування соціально-психологічної адаптації, які використовуються в умовах роботи Центру.

Вікторія Мельшенкер, студентка 1 курсу
спеціальності 053 Психологія
факультету спеціальної освіти, психології
і соціальної роботи

 

Про автора

Чайковська Оксана editor