Гостьова лекція для здобувачів вищої освіти спеціальності 053 «Психологія»

Гостьова лекція для здобувачів вищої освіти спеціальності 053 «Психологія»

  11 листопада 2022 року на факультеті спеціальної освіти, психології і соціальної роботи здобувачі вищої освіти спеціальності 053 «Психологія» мали нагоду мати зустріч із генеральним директором Київської мережі дитячих центрів «Mr. leader», доктором філософії Пікановою Наталією Володимирівною. Тема лекції стосувалась аналізу вітчизняних інноваційних технологій освітньої роботи з дітьми.

  Наталія Володимирівна представляє мережу дитячих центрів «Mr. Leader» (ТОВ «МР. ЛІДЕР ГЛОБАЛ»), основна діяльність яких − інноваційна система дошкільної освіти, робота з дітьми раннього та дошкільного віку. Mr. Leader − це український бренд, який пробуджує лідерські якості в дітях від 2 до 12 років, формує креативність, комунікабельність і критичне мислення.
  Разом з цим, Піканова Наталія Володимирівна є доктором філософії. Успішно захистила дисертацію на тему: «Формування соціалізованості старших дошкільників із загальним недорозвитком мовлення в умовах інклюзивної групи», що відображено у роботі дитячих центрів «Mr. Leader».
 Проведення таких лекторіїв вже стало доброю традицією. І це чудово, адже такі зібрання − це перш за все нагода мати професійне спілкування, отримати безцінний досвід становлення у професії і намітити перспективні плани власного професійного самовдосконалення.

Вікторія Гавура, студентка 1 курсу
спеціальності 053 Психологія
факультету спеціальної освіти, психології
і соціальної роботи

Про автора

Чайковська Оксана editor