Круглий стіл з обміну досвідом щодо впровадження освітньо-професійних програм

Круглий стіл з обміну досвідом щодо впровадження освітньо-професійних програм

 Підготовка висококваліфікованих фахівців у сфері психології, здатних вирішувати психологічні завдання на основі професійних знань та уявлень, є важливим пріоритетом вищої освіти. Це здійснюється на основі освітньо-професійних програм, які забезпечують формування інтегральної, загальних, фахових компетентностей і програмних результатів навчання.
 Для удосконалення підготовки освітньо-професійних програм 13 грудня 2022 року на кафедрі загальної та практичної психології було проведено круглий стіл з обміну досвідом щодо формування у здобувачів вищої освіти спеціальних (фахових, предметних) компетентностей, необхідних для практичної реалізації професійної підготовки.


 Враховуючи багаторічний досвід науково-педагогічного колективу кафедри у підготовці фахівців-психологів, учасники круглого столу, серед яких викладачі Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка та Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара приділили особливу увагу вивченню особливостей освітньо-професійної програми спеціальності 053 Психологія. Вони проаналізували навчальні плани освітнього процесу та структурно-логічну схему освітньо-професійної програми спеціальності 053 Психологія, що дало змогу обговорити можливості їх удосконалення.
 Науково-педагогічний колектив кафедри загальної та практичної психології висловлює сподівання на подальшу продуктивну співпрацю та обмін досвідом з іншими ЗВО.

Про автора

Чайковська Оксана editor