Проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт серед здобувачів вищої освіти спеціальності 053 Психологія

Проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт серед здобувачів вищої освіти спеціальності 053 Психологія

  Відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, затвердженого наказом МОН України 24 січня 2023 року було проведено перший етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році.

  До участі у конкурсі долучилися студенти 3 і 4 курсів та магістранти 1 курсу. Журі у складі доцента Гоцуляк Н.Є., доцента Славіної Н.С. та ст. викладача Данчук Ю.П. провели рецензування наукових робіт згідно вимог, які висуваються до такого типу робіт. Оприлюднений захист проводився у змішаній формі – очно та дистанційно. З врахуванням усіх критеріїв було обрано переможців 1 етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.
1 місце – Апонюк Марина Петрівна, Ps1-B20. Тема: «Особливості життєстійкості ВПО студентського віку з різними видами самоставлення». Науковий керівник – Гоцуляк Н.Є., кандидат психологічних наук, доцент.
2 місце – Козачок Олександра Ігорівна, Ps1-B20. Тема: «Вплив соціально-психологічного клімату студентської групи на успішність професійної підготовки спеціалістів». Науковий керівник – Чайковська О.М., кандидат психологічних наук, доцент.
3 місце – Гумінська Світлана Володимирівна Ps1-М22. Тема: «Гендерні відмінності у виборі стратегій міжособистісної взаємодії в юнацькому віці». Науковий керівник – Данчук Ю.П., кандидат психологічних наук.
  До участі у 2 етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт рекомендовано наукову роботу Марини Апонюк  з теми: «Особливості життєстійкості ВПО студентського віку з різними видами самоставлення».

 

Про автора

Чайковська Оксана editor