Обговорення актуальних питань із здобувачами вищої освіти спеціальності 053 «Психологія»

Обговорення актуальних питань із здобувачами вищої освіти спеціальності 053 «Психологія»

  16 січня 2023 року відбулася зустріч здобувачів вищої освіти спеціальності 053 «Психологія» першого (бакалаврського) рівня з представниками структурних підрозділів К-ПНУ.


 Доповідачами виступили методист вищої категорії навчального відділу, член комісії з питань академічної доброчесності К-ПНУ, кандидат філологічних наук Зореслава ШЕВЧУК, голова профкому студентів, аспірантів та докторантів К-ПНУ Юлія ШТЕФАНКО та представники соціально-психологічної служби К-ПНУ – кандидат психологічних наук, доцент кафедри загальної та практичної психології Оксана ЛОГВІНА, кандидат психологічних наук, старший викладач кафедри загальної та практичної психології Юлія ДАНЧУК.
  Здобувачі вищої освіти обговорили актуальні питання студентського самоврядування, а також ознайомились із нормативно-правовими документами про врегулювання конфліктних ситуацій в університеті та про дотримання академічної доброчесності в К-ПНУ.
  Зореслава Шевчук розповіла про механізм врегулювання конфліктних ситуацій та алгоритм дій учасників освітнього процесу. Методист вищої категорії навчального відділу, член комісії з питань академічної доброчесності К-ПНУ донесла інформацію здобувачам вищої освіти щодо термінів подання та розглядання заяв у випадку виникнення конфліктних ситуацій.
  Представники соціально-психологічної служби ознайомили здобувачів вищої освіти з основними напрямками роботи та послугами соціально-психологічної служби університету.
  Зустріч пройшла жваво, цікаво і плідно. Здобувачі вищої освіти активно долучились до обговорення.

Про автора

Чайковська Оксана editor